Ricardo Ippel vertrekt bij MVV, Joeri Schroijen dubt nog

Print
Ricardo Ippel vertrekt bij MVV, Joeri Schroijen dubt nog

Ricardo Ippel in actie voor MVV. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Maastricht / Itteren -

Ricardo Ippel (28) heeft zijn laatste wedstrijd voor MVV gespeeld. Het contract van de MVV-aanvoerder liep af.

De club heeft hem wel een aanbod gedaan, maar daar gaat de middenvelder niet op in. „De aanbieding was ver ondermaats. Ik voelde te weinig waardering na wat ik hier heb gebracht al die jaren. Bovendien heb ik zelf nog de ambitie om een nieuwe stap maken”, zo zei hij na de laatste competitiewedstrijd tegen N.E.C. Dat duel eindigde in 1-1.

Prettige tijd

De Brabander speelde 119 duels in het rood-wit van MVV en scoorde daarin twee keer en pakte 29 gele kaarten. „Mijn tijd hier was prettig en in heb een goede band gehad met de fans. MVV is een mooie club en ik zal het team altijd blijven steunen. Ik wil dan ook vooral denken aan alle mooie tijden die hier zijn geweest, we hebben een paar keer de play-offs gehad en zelf een keer de finale. Het is wel jammer dat ik afscheid moet nemen zonder in de play-offs te spelen.” Het is nog niet bekend naar welke club hij vertrekt.

Lees ook: MVV speelt afscheidswedstrijd zonder jubelstemming

Nadenken

Vleugelspeler Joeri Schroijen heeft nog geen beslissing genomen of hij bij MVV blijft. Ook zijn contract loopt af en hij heeft een nieuw tweejarig contract voorgelegd gekregen. „Ik ga de komende tijd nadenken. Enkele andere clubs hebben al gebeld, maar ik ben iemand die van vastigheid en zekerheid houdt. Ik hou voorlopig nog de opties open.”

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt dat Schot aflevering 37. Video: De Limburger