Limburger aangehouden voor inbraak in Zeeland

Print
Limburger aangehouden voor inbraak in Zeeland

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Cadier en Keer -

Een 21-jarige man uit Cadier en Keer is vrijdagmiddag door de politie aangehouden op verdenking van een woninginbraak in het Zeeuwse Oost-Souburg.

Bij de inbraak in een woning aan de Abeelseweg Oost, die donderdag 25 april rond 18.00 uur plaatsvond, zijn geld en goederen gestolen. Daarbij is de hele woning overhoop gehaald. Hiervan is aangifte gedaan bij de politie.

Tijdens het politieonderzoek kwamen steeds meer aanwijzingen naar voren die wezen naar de aangehouden verdachte. De man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en zit nog vast. Bekeken wordt of hij mogelijk nog voor andere woninginbraken verantwoordelijk is.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen