SVZ’57 Grubbenvorst fakkeldrager voor project ‘Draag bij aan rookvrij’

Print
SVZ’57 Grubbenvorst fakkeldrager voor project ‘Draag bij aan rookvrij’
Grubbenvorst -

SVZ’57 Grubbenvorst zet alle zeilen bij om van Grubbenvorst een rookvrije gemeente te maken. De leden van de recreatieve ontspanningsvereniging willen met het project ‘Draag bij aan rookvrij’ (sport)verenigingen, stichtingen en andere organisaties inspireren een boodschap uit te dragen naar (klein)kinderen binnen de dorpsgemeenschap dat roken niet normaal is.

Als initiatiefnemer en katalysator van het project ‘Draag bij aan rookvrij’ en partner van ’Op weg naar een Rookvrije Generatie’ - een alliantie van de overheid en diverse maatschappelijke partners om een generatie die niet meer rookt dichterbij te brengen - treedt SVZ’57 in de maanden mei en juni op als ambassadeur, aanspreekpunt en coördinator van dit project.

De leden richten hun aandacht in eerste instantie op de kern Grubbenvorst. Als alles processen naar wens verlopen zullen de activiteiten ook in andere kernen binnen de gemeente Horst aan de Maas worden uitgerold.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →