Rowwen Hèze verrassingsact op Bevrijdingsfestival Roermond

Print
Rowwen Hèze verrassingsact op Bevrijdingsfestival Roermond

Afbeelding: Laurens Eggen

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

De dialectband Rowwen Hèze heeft zondagochtend onthuld dat zij zullen optreden op het Bevrijdingsfestival in Roermond. Zij zijn de secret headliner op het programma van het festival.

Rowwen Hèze zal zondagavond om twintig voor elf op het podium in Roermond staan.

Lees ook: Limburgse poproyalty Rowwen Hèze presenteert 22ste album in Grenswerk Venlo

Naast Rowwen Hèze zullen onder andere Blackbird, Chasner, A Minor Problem, Coolboxer, DJ Admin, singer-songwriter Elle Hollis en Nu of Nooit-winnaar Mt. Atlas optreden.

Eerder werd al bekend dat zangeres Maan op het Bevrijdingsfestival in Roermond zal optreden. Zij is een van de drie ambassadeurs van het evenement dat op 5 mei in diverse steden wordt gehouden.

Rowwen Hèze presenteerde vorige maand in Grenswerk Venlo het nieuwe album ‘Voorwaartsch’ aan een geselecteerd publiek die hard fans.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen