Workshops voor mannen bij Vocal Group Joy

Print
Workshops voor mannen bij Vocal Group Joy
Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Vocal Group Joy biedt onder de noemer ‘Men with Joy’ in de periode van 25 mei tot en met 22 september acht workshops aan, waaraan uitsluitend mannen kunnen deelnemen. In zeven bijeenkomsten voor de zomervakantie en een na de zomervakantie zullen zo in Gemeenschapshuis De Windmeule aan de Straelseweg 162a in Venlo enkele Afrikaanse, gospel- en popsongs worden ingestudeerd.

Na twee repetities met het grote koor - op de dinsdagavond van 10 en 17 september in de Bantuin volgt het einddoel: het concert samen met Vocal Group Joy op zondag 22 september op een historische locatie in Venlo. De workshops staan onder leiding van Gerda Hendrikx en vinden telkens plaats op zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur.

Deelname aan het project is gratis. Info en aanmelden: Gerda Hendrikx 077-472 2909 of info@vocalgroupjoyvenlo.nl. Zie ook de website

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →