Ten Hag wil meer: ‘We zijn nog niet tevreden’

Print
Ten Hag wil meer: ‘We zijn nog niet tevreden’

Afbeelding: VI Images

Ajax-trainer Erik Ten Hag was zondagavond opgelucht na het winnen van de KNVB-beker. Willem II werd in de Kuip met 4-0 verslagen, waardoor Ajax de eerste prijs van het seizoen binnen heeft.

,,Deze moesten we pakken. Dit motiveert en geeft ook rust”, zei de trainer van de Amsterdammers tegen Fox Sports.

Ten Hag benadrukte dat hij (en zijn team) niet tevreden zijn nu de bekerwinst binnen is. ,,Uiteindelijk gaat het om titels. Hier hebben we het hele jaar voor geknokt en de eerste prijs is nu binnen. Maar we zijn nog niet tevreden”, is Ten Hag ambitieus. Ajax strijdt nog mee in de Champions League (halve finale) en de eredivisie (koploper met nog twee wedstrijden te spelen).

Lees ook:Ajax verovert negentiende KNVB-beker in clubhistorie

De trainer van Ajax denkt dat de bekerwinst een positieve invloed heeft op de volgende cruciale duels in het slot van dit seizoen. ,,Dit wakkert de hongerigheid aan”, aldus Ten Hag. ,,Nu gaan we 24 uur van genieten, maar daarna gaat de focus op woensdag”, weet de trainer van de Amsterdammers.

Voor Ajax was het de eerste prijs in vijf jaar tijd. ,,. Het is veel te lang geleden dat Ajax wat gewonnen had. We hebben een mooi seizoen, maar moet met iets tastbaars staan. Dat hebben we nu, maar we willen meer.”

Lees ook: De Ligt lacht na bekerzege: ‘Dat is één’

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger: