Partij en Simpelveld opnieuw ‘2Gether in Concert’

Print
Partij en Simpelveld opnieuw ‘2Gether in Concert’

Afbeelding: Galyna Andrushko

Partij -

Fanfare Kunst & Vriendschap Partij-Wittem en Harmonie St. Caecilia Simpelveld geven een gezamenlijke concert op zaterdag 11 mei vanaf 20.00 uur. Locatie is fanfarezaal A ge Wienhoes, Oude Heirbaan in Partij. De entree bedraagt 15 euro.

Beide hebben elkaar opnieuw opgezocht om als één orkest een concert te gaan geven. Voor de pauze staat er blaasmuziek op het programma. Na de pauze richten de korpsen zich op swingende lichte muziek.

Sopraan Claudia Couwenbergh valt te beluisteren in een klassieke aria en een vertolking uit het musicalrepertoire. Geralt van Gemert zorgt voor een vertolking van Sinatra en andere mannelijke muzieklegendes. Samen zorgen zij voor een cross-over tussen pop en klassiek in het stuk ‘Barcelona’. Geralt zingt de tekst van Freddie Mercury en Claudia neemt de rol van Montserrat Caballé op zich.

Kaarten à 15 euro zijn te koop bij Bakkerij Meessen in Partij of Juwelier Kicken in Simpelveld. Bestellen kan ook via de websites www.fanfare-partij-wittem.nl of www.harmoniesimpelveld.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen