Nieuwe bundel van dialectschrijver Ron Verhees: ‘Nuuj jaor’

Print
Nieuwe bundel van dialectschrijver Ron Verhees: ‘Nuuj jaor’

De nieuwe bundel van dialectschrijver Ron Verhees zag onlangs het levenslicht. Afbeelding: archief Ron verhees

Linne -

De inkt van deel 6 is nauwelijks droog of bij Drukkerij Schuren in Linne rolt alweer een nieuwe bundel van dialectschrijver Ron Verhees van de persen.

Bij de bundel ‘Nuuj Jaor’ zijn op de kaft drie bloemen te zien, te weten de anjer, de klaproos en de korenbloemen, die allen een bijzondere betekenis hebben voor de schrijver. De inhoud bestaat uit 138 pagina’s met gedichten, raps of columns, voorzien van een kleine passende illustratie. De onderwerpen zijn zeer divers. De actualiteit komt ruim aan bod naast bijzondere gebeurtenissen. Het eerste exemplaar werd onlangs uitgereikt in het Laurentiusziekenhuis in Roermond aan Rob Hof, trombonist van vriendenclub en zaate hermenie ‘Nieks meer aan Doon’ uit Roermond, die plotseling geveld was door gezondheidsproblemen. Het eerste exemplaar werd uitgereikt door Nelly van Oost, illustrator van de kaft van de bundel.

Bundel nummer 7 is te koop bij Drukkerij Schuren Linne, Postkantoor Schlicher Linne of Ron Verhees, Bernhardstraat 12 Linne.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen