Renée van Wegberg in de huid van List, Shaffy en Piaf

Renée van Wegberg.

Renée van Wegberg. © Robin Kamphuis

Horster musicalster Renée van Wegberg sluit het theaterseizoen van Kukeleku af op zaterdag 11 mei met de try-out van haar nieuwste voorstelling List, Shaffy, Piaf in De Merthal in Horst.

Vera Feltges

Renée brengt vanaf 20.15 uur liedjes uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf, samen met nummers van onder meer Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis. In de theatershow wordt muzikaal uitgepakt met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, duetten en korte scènes. Afgelopen jaar won Renée van Wegberg nog de Musical Award voor haar hoofdrol in de kleine musical over het leven van Liesbeth List. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kukeleku.com en de voorverkoopadressen Plus Lucassen Horst, Primera Sevenum en Jumbo Phicoop Sevenum. De voorstellingen voor het nieuwe theaterseizoen worden eind mei door Kukeleku gepresenteerd via website, social media en brochure.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee