Vliegtuig stort neer in Mexico, alle inzittenden waarschijnlijk omgekomen

Print
Vliegtuig stort neer in Mexico, alle inzittenden waarschijnlijk omgekomen

Afbeelding: AFP

Een vliegtuig op weg van Las Vegas naar Monterrey is in Noord-Mexico neergestort. Alle inzittenden, naar verluidt veertien personen, zouden om het leven zijn gekomen. Zo melden Mexicaanse media.

Het Mexicaanse ministerie van Transport bevestigt dat het vliegtuig zondag van de radar verdween en spoorloos was. Het zou gaan om een groep Mexicanen die een bokswedstrijd in de Amerikaanse gokstad had bezocht.

De autoriteiten hebben maandag gezocht naar het vliegtuig, waarna het wrak gevonden is in de buurt van de stad Monclova. Van de veertien inzittenden zou het gaan om elf passagiers en drie bemanningsleden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen