Video: Twee doden door geweld op Brunssummerheide

Print

Video: Track ‘88

Heerlen / Hoensbroek / Brunssum -

Op de Brunssummerheide in Heerlen zijn dinsdag twee doden gevonden. Volgens de politie zijn beiden door geweld om het leven gekomen.

Eerder sprak de politie nog van een steekpartij. Het gaat om een man en een vrouw, zo heeft de politie bevestigd. De beide lichamen zijn op honderd meter afstand van elkaar op de Kamperheideweg gevonden. Het is nog niet duidelijk of de man en de vrouw elkaar kenden.

Verdachte situatie

Dinsdagmorgen om 11.50 uur kwam de eerste melding van een wandelaar bij de politie binnen over een verdachte situatie op de Brunsummerheide. Er werd toen nog gesproken over één slachtoffer. Agenten die ter plaatse kwamen vonden vervolgens op korte afstand ook het tweede slachtoffer. Dat gebeurde rond 12.30 uur, meldt de politie.

De identiteit van de slachtoffers is onbekend. De politie weet niet of er nog andere personen betrokken zijn bij het incident.

Twee honden

Bij de levenloze lichamen liepen ook twee honden. Mogelijk zouden deze bij de slachtoffers horen. De honden zijn door de dierenambulance opgehaald.

Video: Twee doden door geweld op Brunssummerheide
Foto: Marcel de Veen

De politie is massaal uitgerukt om onderzoek te doen naar de identiteit van de slachtoffers. Daarbij is ook een politiehelikopter ingezet. De omgeving is afgezet. Er is nog niemand aangehouden en het is vooralsnog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld.

Ooggetuigeverslag van de steekpartij op de Brunssummerheide. Video: Track’88

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →