Sigaretten gestolen bij inbraken in twee tankstations

Print
Sigaretten gestolen bij inbraken in twee tankstations

Afbeelding: Getty Images

Maasbree / Molenhoek / Mook / Middelaar / Plasmolen -

Bij inbraken in tankstations in Maasbree en Mook zijn in de nacht van maandag op dinsdag sigaretten gestolen. Om welke hoeveelheid het gaat, is niet bekend.

Omdat tussen de inbraken veertig minuten zat (de tijd die nodig is om van Maasbree naar Mook te rijden) vermoedt de politie dat de zaken verband houden met elkaar. Ook was de werkwijze op beide plekken hetzelfde. De inbrekers verschaften zich toegang door een ruit te breken.

Kentekenplaat

De politie heeft camerabeelden opgevraagd en bestudeert deze om te achterhalen of het inderdaad om dezelfde daders gaat. Bij de kraak in Mook is in ieder geval een grijze Toyota Yaris met valse kentekenplaat als vluchtauto gebruikt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen