Identiteit dodelijke slachtoffers van geweld op Brunssummerheide bekend

Print

Video: Track’88

Brunssum / Heerlen / Hoensbroek -

De identiteit van de twee slachtoffers die dinsdagochtend werden aangetroffen op de Brunssummerheide is bekend.

De politie wil daarover nog geen details kwijt, vooral uit respect naar de nabestaanden toe. Het onderzoek naar wat er zich op de Brunssummerheide heeft afgespeeld is nog altijd in volle gang.

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedde dinsdagavond aandacht aan het onderzoek naar de dodelijke slachtoffers, aangetroffen bij een hondenlosloopgebied aan de Kamperheideweg. De hele dag zijn medewerkers van de politie al bezig met sporenonderzoek. Naar verwachting zal dit in de loop van de avond worden afgerond. Tot die tijd blijft het gebied afgezet voor het publiek. Een auto aan de parkeerplaats aan de Kamperheideweg is in het kader van het onderzoek in beslag genomen.

Grootschalig onderzoek

Naast het technisch onderzoek naar de identiteit van beide slachtoffers door medewerkers van de Forensische Opsporing, wordt ook onderzocht hoe ze om het leven zijn gebracht. Tijdens het onderzoek zijn ook speurhonden ingezet. De politiehelikopter heeft de plaats delict en directe omgeving in kaart gebracht. Door agenten worden aanwezige bezoekers en omwonenden in de buurt van de toegangsweg bij de Kamperheideweg in Heerlen gehoord. Daarnaast worden alle tips en informatie die bij de politie binnenkomen uitgezocht door de recherche.

Het is onduidelijk wat er is gebeurd dinsdagochtend. Wat de aanleiding of het motief is onderzoekt de politie momenteel. De politie onderzoekt of er nog andere personen bij deze zaak betrokken zijn.