Nieuwe baan voor Chantal Janzen en Pieter Kuijpers woedend op Ajax-fans

Print
Nieuwe baan voor Chantal Janzen en Pieter Kuijpers woedend op Ajax-fans

Chantal Janzen Afbeelding: ANP

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Zondag 12 mei barst de vijfde Formule 1-race van het seizoen los in Spanje. Terwijl Max Verstappen zich hoogstwaarschijnlijk aan het voorbereiden is op de wedstrijd in Barcelona genieten zusje Victoria-Jane Verstappen en moeder Sophie Kumpen van een vakantie in Turkije.

Dit bericht bekijken op Instagram

Last night ??

Een bericht gedeeld door Victoria-Jane Verstappen (@victoriaverstappen) op

Ajax-fans hebben er een gewoonte van gemaakt om spelers van de tegenstander in Champions League één dag voor de wedstrijd uit hun slaap te houden. Ditmaal moest Tottenham eraan geloven. Woensdagochtend staken de luidruchtige supporters vuurwerk af bij het hotel van Tottenham in Amsterdam. En niet alleen de spelers van de Engelse voetbalclub werden wakker geschud, ook de Tegelse filmregisseur Pieter Kuijpers had er behoorlijk last van. ‘Stelletje kneuzen’, schrijft hij geërgerd op Twitter.

Rapper Sjors zit niet stil en heeft grote plannen. Zal hij doorbreken bij de Oosterburen?

Dit najaar is alweer het vijfde seizoen van dansprogramma Dance dance dance te zien op televisie. In het programma dansen bekende Nederlanders met hun danspartner bekende videoclips na. De koppels bereiden zich nu voor en choreograaf Timor Steffens kan niet wachten om de kijker te laten zien wat ze in petto hebben.

Tisjeboy Jay had woensdag een hele goede ochtend! Hij kwam iets opmerkelijks tegen op de weg.

Chantal Janzen is ook overal voor in. Van actrice tot aan toiletjuffrouw. Zie jij de verschillen?

Carlo Boszhard en Irene Moors weten niet van ophouden in De TV Kantine. Al tien jaar persifleren ze erop los in het populaire programma en duiken ze weer in de verkleedkist. Ook ditmaal moest het bekende transgenderkoppel Louisa en Rowan eraan geloven.

Dit bericht bekijken op Instagram

@tvkantine_rtl @carloboszhard ??

Een bericht gedeeld door Ro-Lo Janssen (@louisa.janssen) op