Collecte Anjeractie voor Fanfare Eendracht

Print
Collecte Anjeractie voor Fanfare Eendracht
Baarlo -

De jeugdleden van Fanfare Eendracht uit Baarlo collecteren dinsdagavond 21 mei en donderdagavond 23 mei voor de Anjeractie.

De Anjeractie is de jaarlijkse collecte van het Cultuurfonds. De helft van de opbrengst van de collecte is voor de eigen clubkas, met de andere helft ondersteunt het Cultuurfonds cultuur en natuur in de regio. De opbrengst gaat naar de jeugdopleiding van Fanfare Eendracht en projecten die jeugd in contact brengen met muziekeducatie in de vorm van intensieve samenwerking met de basisscholen, het aanbieden van proeflessen, het verzorgen van opleidingen in eigen beheer, samenwerking met de Venlose muziekschool en niet in de laatste plaats het in gang houden van twee opleidingsorkesten: de ’samenspelgroep’ voor startende muzikantjes en de jeugdfanfare als voorportaal voor het grote orkest. Wie niet thuis is tijdens de collecte, kan ook het muziekgezelschap ook online steunen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →