Slachtoffer gewapende straatroof Tegelen probeerde daders te achtervolgen met hulp van passant

Print
Slachtoffer gewapende straatroof Tegelen probeerde daders te achtervolgen met hulp van passant

Afbeelding: David Dunnaway

Tegelen -

Een 24-jarige man uit Arnhem is dinsdagavond laat het slachtoffer geworden van een gewapende straatroof in Tegelen.

Het slachtoffer werd rond 23.30 uur op de Drink door twee mannen met een wapen bedreigd. Hij raakte daarbij niet gewond, maar moest wel zijn telefoon en horloge afstaan. Vervolgens gingen de twee mannen ervandoor, waarna het slachtoffer een passerende automobilist vroeg om met hem de achtervolging in te zetten. Het slachtoffer en de passerende automobilist raakten het tweetal echter kwijt.

De politie heeft een signalement vrijgegeven van de verdachten. Het gaat om een man van ongeveer 35 jaar met een lichtgetint uiterlijk, een klein postuur, een groene jas en een petje. De andere, een blanke man van ongeveer 40 jaar, is lang en droeg een zwarte jas. De identiteit van de lichtgetinte man is nog niet bekend, die van de tweede man wel. Uit privacyredenen geeft de politie echter geen verdere informatie.

De politie roept getuigen op zich te melden. In het bijzonder komt de politie graag in contact met de automobilist die samen met het slachtoffer na de straatroof de achtervolging heeft ingezet op de twee verdachten. Tot dusver is nog onbekend wie deze man is.