Amusewandeling door Brunssum

Print
Amusewandeling door Brunssum

Afbeelding: ING Image

Brunssum -

Ter ere van het 5-jarig jubileum houdt de Stichting Preuvenemert Broenssem op zondag 19 mei voor het eerst een amusewandeling, genaamd ‘Stappe & Preuve’.

Deze begint om 11.00 uur bij de Brikke Oave. Tijdens deze amusewandeling lopen de deelnemers langs diverse bezienswaardigheden en komen onderweg interessante weetjes en feiten tegen over de historie van Brunssum. Er zijn twee verschillende wandelroutes uitgestippeld met pauzelocaties, waar de deelnemers kunnen proeven van een amuse. Het voornaamste verschil tussen beide routes is de afstand. De routes zijn toegankelijk voor jong en oud.

Route 1 (van 9 kilometer) is uitverkocht. Deze tocht van 9 kilometer komt langs de spirituele plek het Clemensdomein in Brunssum-Merkelbeek. Route 2 is een kortere amusewandeling door het Vijverpark en het centrum van Brunssum, met een lengte van ongeveer 2,5 kilometer. Bij de Brikke Oave zijn voor deze wandeling nog kaarten te koop.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen