Amusewandeling door Brunssum

Print
Amusewandeling door Brunssum

Afbeelding: ING Image

Brunssum -

Ter ere van het 5-jarig jubileum houdt de Stichting Preuvenemert Broenssem op zondag 19 mei voor het eerst een amusewandeling, genaamd ‘Stappe & Preuve’.

Deze begint om 11.00 uur bij de Brikke Oave. Tijdens deze amusewandeling lopen de deelnemers langs diverse bezienswaardigheden en komen onderweg interessante weetjes en feiten tegen over de historie van Brunssum. Er zijn twee verschillende wandelroutes uitgestippeld met pauzelocaties, waar de deelnemers kunnen proeven van een amuse. Het voornaamste verschil tussen beide routes is de afstand. De routes zijn toegankelijk voor jong en oud.

Route 1 (van 9 kilometer) is uitverkocht. Deze tocht van 9 kilometer komt langs de spirituele plek het Clemensdomein in Brunssum-Merkelbeek. Route 2 is een kortere amusewandeling door het Vijverpark en het centrum van Brunssum, met een lengte van ongeveer 2,5 kilometer. Bij de Brikke Oave zijn voor deze wandeling nog kaarten te koop.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →