Geen attracties, wel volop muziek tijdens kermisweekend in Melick

Print
Geen attracties, wel volop muziek tijdens kermisweekend in Melick

Fever of Life staat zaterdag 1 juni op de planken. Afbeelding: Fever of Life

Melick -

Hoewel er dit jaar geen attracties staan opgesteld op de Markt, zorgt Harmonie Concordia toch voor een feestelijk kermisweekend in Melick. Het muziekgezelschap houdt op zaterdag 1 en zondag 2 juni twee muzikale evenementen voor jong en oud in ’t Aad Raodhoes. De entree is beide dagen gratis.

Op zaterdag 1 juni zijn er onder de noemer Roadhouse Rock vanaf 20.30 uur optredens van Fever of Live en From USA. Beide bands zijn geen onbekende in deze regio en ver daarbuiten. Fever of Live heeft sinds haar oprichting in 2005 nog steeds maar één doel; publiek herinneren aan de muziek uit de jaren ‘70 en ’80 van de vorige eeuw. Het repertoire van de band bestaat uit nummers van onder andere Steely Dan, Status Quo, Ram Jam en Creedence Clearwater Revival.. From USA behoeft als succesvolle 60’s coverband weinig introductie. Met nummers van onder andere Elvis, The Beatles, Rolling Stones, The Doors en Prince wordt het publiek tot in de late uurtjes vermaakt.

Op zondag 2 juni is er van 12.00 tot 17.00 uur ‘volkstümliche’ muziek te horen vanaf het Concordiaplein. In het kader van een Egerländertreffen zijn er optredens van Die Lerchenwald Musikanten uit Asenray en Blaaskapel de Hölter brök uit Belfeld. Bezoekers worden uitgenodigd om de Dirndl of Lederhose aan te trekken. Bij slecht weer vindt dit evenement binnen plaats.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →