Handballers Bevo grijpen hun laatste kans

Print
Handballers Bevo grijpen hun laatste kans

Afbeelding: De Limburger

Panningen -

De handballers van Herpertz Bevo Hc hebben met de ruime overwinning (38-30) op Aalsmeer in de kampioensgroep zichzelf in de race gehouden voor de finalewedstrijden.

Bevo profiteerde van het het feit dat Lions verloor van Volendam (26-24). Volgende week wordt beslist wie er om de titel tegen Aalsmeer gaat spelen. Bevo en Lions treffen elkaar in een onderling duel in Panningen. Volendam ontvangt Aalsmeer.

Moeite

Bevo had moeite om in de wedstrijd te komen, maar kon in de beginfase wel blijven aanhaken bij Aalsmeer. Via 8-8 kon de thuisploeg een voorsprong opbouwen tot 19-14 bij rust.

In de tweede helft werkte Bevo aan het doelsaldo. Dat had nog groter kunnen uitvallen, maar Aalsmeer weigerde zich helemaal naar de slachtbank te laten brengen. Volendam en Lions hebben nu zeven punten, Bevo komt op zes. Volendam heeft het beste doelsaldo.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →