Finale ver weg voor Lions

Print
Finale ver weg voor Lions

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De handballers van OCI-Lions hebben het bereiken van de finale om de landstitel niet meer in eigen hand. Na de nederlaag van zaterdagavond in eigen huis tegen Volendam (26-24), is de ploeg gezakt naar plek drie in de kampioenspoule.

Volgende week speelt de ploeg uit Sittard-Geleen uit bij Bevo, dat bij winst ook nog de finale kan bereiken. Mocht Lions aan het langste eind trekken en Volendam niet winnen van Aalsmeer, is Lions zeker van de eindstrijd.

Dat het zover komt, lijkt na deze nieuwe nederlaag vrij onwaarschijnlijk. Lions acteerde zonder het echte geloof, na de pijnlijke nederlaag in de bekerfinale van twee weken geleden tegen datzelfde Volendam.

Die klap is de ploeg nog niet te boven. Lang ging het in Sittard nog gelijk op, maar in de slotfase ging er bij Lions te veel mis, en bleef Volendam rustig het gaatje zoeken voor de treffer, goed voor de derde nederlaag in de kampioenspoule van Lions.