Tribute muziekfeest ter ere van vijftig jaar Pinkpop in Koningsbosch

Print
Tribute muziekfeest ter ere van vijftig jaar Pinkpop in Koningsbosch

Lotte Walda. Afbeelding: Annemiek Mommers

Koningsbosch -

Harmonie St. Cecilia Koningsbosch houdt op zaterdag 22 juni een tribute muziekfeest ter ere van de vijftigste editie van Pinkpop. Diverse jonge talenten, waaronder de Heerlense Lotte Walda, geven die avond hun interpretatie van de muziek van Pinkpop.

Het tribute muziekfeest vindt plaats in gemeenschapshuis Oos Heem aan de Kapelaan Verdonschotstraat 5 in Koningsbosch. Het feest begint om 20.00 uur en de zaal is vanaf 19.30 uur geopend.

Pinkpop is het langstlopende, jaarlijkse popfestival ter wereld. Dit jaar vindt het evenement voor de vijftigste keer plaats, op 8, 9 en 10 juni in Landgraaf. De afgelopen halve eeuw heeft een zeer breed scala aan muziekstijlen de revue gepasseerd. Harmonie St. Cecilia maakt op 22 juni, samen met Lotte Walda, Bram Vergoossen, Margaux Janssen en aangevuld met een popcombo, een dwarsdoorsnede van vijftig jaar Pinkpop. Dit betekent muziek van Bruce Springsteen, Counting Crows, Caro Emerald, Van Dik Hout, Anouk en vele anderen, speciaal voor deze gelegenheid gearrangeerd.

Entreekaarten voor het concert kosten tien euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Fa. Muijsers-Geurts 1001 Artikelen aan de Kerkstraat 144 in Koningsbosch en Dolcino aan de Bovenstestraat 51 in Echt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen