Tribute muziekfeest ter ere van vijftig jaar Pinkpop in Koningsbosch

Print
Tribute muziekfeest ter ere van vijftig jaar Pinkpop in Koningsbosch

Lotte Walda. Afbeelding: Annemiek Mommers

Koningsbosch -

Harmonie St. Cecilia Koningsbosch houdt op zaterdag 22 juni een tribute muziekfeest ter ere van de vijftigste editie van Pinkpop. Diverse jonge talenten, waaronder de Heerlense Lotte Walda, geven die avond hun interpretatie van de muziek van Pinkpop.

Het tribute muziekfeest vindt plaats in gemeenschapshuis Oos Heem aan de Kapelaan Verdonschotstraat 5 in Koningsbosch. Het feest begint om 20.00 uur en de zaal is vanaf 19.30 uur geopend.

Pinkpop is het langstlopende, jaarlijkse popfestival ter wereld. Dit jaar vindt het evenement voor de vijftigste keer plaats, op 8, 9 en 10 juni in Landgraaf. De afgelopen halve eeuw heeft een zeer breed scala aan muziekstijlen de revue gepasseerd. Harmonie St. Cecilia maakt op 22 juni, samen met Lotte Walda, Bram Vergoossen, Margaux Janssen en aangevuld met een popcombo, een dwarsdoorsnede van vijftig jaar Pinkpop. Dit betekent muziek van Bruce Springsteen, Counting Crows, Caro Emerald, Van Dik Hout, Anouk en vele anderen, speciaal voor deze gelegenheid gearrangeerd.

Entreekaarten voor het concert kosten tien euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Fa. Muijsers-Geurts 1001 Artikelen aan de Kerkstraat 144 in Koningsbosch en Dolcino aan de Bovenstestraat 51 in Echt.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →