Foto-expositie over honderdjarige Harmonie Eendracht Meijel

Print
Foto-expositie over honderdjarige Harmonie Eendracht Meijel

Een kiekje uit de oude doos. Afbeelding: Archief Harmonie Eendracht

Meijel -

De foto-expositie over de honderdjarige geschiedenis van Harmonie Eendracht Meijel is dit jubileumjaar nog enkele weekenden te bezichtigen in gemeenschapshuis d’n Binger aan het Alexanderplein 2.

De expositie toont foto’s, documenten en krantenknipsels van de vele activiteiten die Harmonie Eendracht in de loop van de afgelopen honderd jaar heeft ondernomen. Aan bod komen onder andere de succesvolle concoursen - waaronder twee maal een landskampioenschap en een maal een Limburgs kampioenschap - , de vele concerten - van de concerten in de tuin van dr. Buijen via concerten met Lee Towers en Marco Bakker tot huldigingsconcerten en WMGOI - , opluistering van festiviteiten in het dorp, Ceciliafeesten en meer.

Foto-expositie over honderdjarige Harmonie Eendracht Meijel
Foto: Archief Harmonie Eendracht

De expositie is tijdens openingsuren van d’n Binger te bezoeken op 25 en 26 mei, 15 en 16 juni, 22 en 23 juni en 6 en 7 juli. De officiële groeps- en concoursfoto’s blijven tot en met november te bezichtigen in de straat van d’n Binger.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →