Video: Gasten vinden zwaargewonde Pool in Geleense hotelkamer

Print
Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Obbicht / Grevenbicht / Sittard / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Geleen / Graetheide / Windraak - Gasten van een hotel annex pension aan de Wolfstraat in Geleen hebben zondagmiddag in een van de kamers een zwaargewonde man gevonden.

Het 31-jarige slachtoffer, dat de Poolse nationaliteit heeft, is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Heerlen. Over de aard van de verwondingen en de actuele toestand van de man wil de politie geen mededelingen doen.

Onderzoek in volle gang
Volgens politiewoordvoerster Judith Verbaan is nog onduidelijk of er sprake is van een misdrijf  of dat er mogelijk een andere oorzaak in het spel is. „We weten op dit moment niet wat zich in het hotel heeft afgespeeld. Het onderzoek is in volle gang. Meer informatie hebben we op dit moment niet”, zo liet de politiewoordvoerster zondagavond weten. Vooralsnog is er niemand aangehouden.

De Pool zou voor langere tijd een kamer hebben geboekt. Het hotel-pension in Geleen was zondagavond telefonisch niet bereikbaar.

 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →