Gezinstocht ter voorbereiding op Fietsvierdaagse Venray

Print
Gezinstocht ter voorbereiding op Fietsvierdaagse Venray

Inschrijven kan op 26 mei bij de kraam van de fietsvierdaagse op het Henseniusplein. Afbeelding: Stichting Fietsvierdaagse Venray

Venray / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

De stichting Fietsvierdaagse Venray houdt op zondag 26 mei voor de tiende maal een gezinsfietstocht van ongeveer 40 kilometer in het kader van ‘Meimaand Fietsmaand’.

De fietstocht op 26 mei is een prima voorbereiding op de 35ste editie van de Fietsvierdaagse Venray, die plaatsvindt van 23 t/m 26 juli. De start van de gezinstocht is op het Henseniusplein in Venray. De route voert door de natuur, langs een boerderij voor kinderen, een goedkope bibliotheek en een molen zonder wieken. De tocht eindigt weer in Venray.

De kosten voor deelname bedragen 4,50 euro per persoon. Zelf fietsende kinderen onder begeleiding betalen 2 euro en kinderen tot 5 jaar mogen gratis deelnemen. Inschrijven kan op 26 mei bij de kraam van de fietsvierdaagse op het Henseniusplein . Alle betalende deelnemers ontvangen een attentie. Starten kan tussen 10.00 en 14.00 uur.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →