Theatervoorstelling ‘Out of the Blues’

Print
Theatervoorstelling ‘Out of the Blues’

Afbeelding: ANP XTRA

Heerlen / Hoensbroek -

Wat is nodig om geluk te ervaren? En wanneer is het een dipje of toch een depressie?

Dat zijn vragen die theatergroep Bint opwerpt in de theatervoorstelling ‘Out of the Blues’ die ‘Heerlen Stand-By’ in het gemeenschapshuis in Welten (Weltertuijnstraat 44) op maandag 13 mei, vanaf 19.30 uur, vertoont.

Het stuk over de kwetsbaarheid van geluk en de impact van depressie is gebaseerd op interviews met volwassenen die een depressie hebben gehad en met mensen in hun omgeving. Deze theatervoorstelling wordt gespeeld vanuit het perspectief van iemand met een ernstige depressie. Out of the Blues maakt niet alleen zichtbaar wat het betekent om ziek te zijn, maar staat ook stil bij de impact hiervan op naasten. Theatergroep Bint wil met Out of the Blues de beeldvorming over depressie eens flink bijstellen.

Na de voorstelling volgt een nabespreking met de acteurs, een deskundige van Mondriaan en het publiek. De toegang is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk en kan bij Mark Ahsmann , tel. 088-5069413.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →