Voetbal

Astrantia maakt knappe revival tegen Holthees-Smakt

Print
Astrantia maakt knappe revival tegen Holthees-Smakt

Astrantia (geel-zwart) maakte een opmerkelijke revival tegen VV Holthees-Smakt. Afbeelding: Marieke Lemmen

Middelaar / Molenhoek / Mook / Plasmolen / Holthees / Smakt -

Vijfdeklasser Astrantia heeft zich in de thuiswedstrijd tegen VV Holthees-Smakt op bewonderenswaardige wijze hersteld van een 0-4 achterstand. De Middelaarse ploeg kwam in de slotfase terug tot 4-4.

De geel-zwarte gastheer Astrantia begon goed aan de wedstrijd maar zag wel dat de bezoekers de score na een kwartier spelen openden. Een Middelaarse inworp werd onderschept, en het was Stef Janssen die scoorde. Dezelfde speler verdubbelde op slag van rust de voorsprong naar 0-2. Kort na de pauze sloeg Holthees weer toe. Roy Coppus vergrootte de marge naar 0-3. En toen Max Jost er in de 70e minuut 0-4 van maakte leek het kostje voor de bezoekers gekocht. Bram Goossens dacht daar in de 73e minuut anders over, en zijn treffer (1-4) verzachtte niet alleen de Middelaarse pijn. Toen teamgenoot Dennis Simons een minuut later er 2-4 van maakte, rook de thuisploeg bloed. Na opnieuw een doelpunt van Dennis Simons (77e minuut) zat, Astrantia opponent Holthees op de hielen. De vierde treffer in tijdbestek van tien minuten bracht de score in balans. Ditmaal was captain Herman Kroon de doelpuntenmaker. Verder liet VV Holthees-Smakt het niet meer komen. Beide ploegen namen genoegen met een punt.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →