McDonald’s bouwt restaurant om tot eenmalige discotheek voor minderjarigen

Print
McDonald’s bouwt restaurant om tot eenmalige discotheek voor minderjarigen

Afbeelding: Getty Images

Voor de eerste keer ooit verandert de McDonald’s in een discotheek. De keten organiseert een feest met bekende dj’s en de bekende snack. Over de locatie wordt nog geheimzinnig gedaan.

Meerderjarigen komen niet binnen bij de club van McDonald’s. Speciaal voor 16- en 17-jarigen wordt een van de McDonald’s locaties in Nederland op vrijdagavond 7 juni omgetoverd tot een uitgaansgelegenheid.

De precieze locatie en artiesten worden nog even geheim gehouden. Wel vertelt Eunice Koekkoek van McDonald’s dat het om een locatie in Zwolle gaat. Daarnaast kan ze beloven dat de artiesten precies zijn wat de 16- en 17-jarigen ‘supercool’ vinden. Kaarten voor het feest zijn niet te koop, maar te winnen als je je aanmeldt via de McDonald’s app. Er zijn 300 kaartjes beschikbaar.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →