Verkeersdrukte rond inentingsdagen verwacht

Print
Verkeersdrukte rond inentingsdagen verwacht

Afbeelding: Robin van Lonkhuijsen

Urmond / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond -

Gemeente Stein neemt extra verkeersmaatregelen tijdens de inentingsdagen die op donderdag 23 en maandag 27 mei plaatsvinden bij Van der Valk in Urmond.

Naast het feit dat er extra drukte verwacht wordt in Urmond, zijn er ook werkzaamheden aan de brug. Hierdoor verwacht men ernstige verkeershinder op de wegen rond Van der Valk. De gemeente neemt voorzorgsmaatregelen en adviseert inwoners en forenzen alternatieve routes te nemen. Zo worden vanaf maandag 20 mei vooraankondigingsborden geplaatst en zijn de groentijden van het verkeerslicht aangepast. Tevens zullen verkeersregelaars worden ingezet en zal de voormalige carpoolparkeerplaats (aan de overzijde van Van der Valk) opengesteld worden voor bezoekers van de inentingsdagen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen