Showbizz-rubriek

Tom Dumoulin bedankt iedereen voor bezorgde berichten en steractrice Verbeek voor even in Limburg

Print
Tom Dumoulin bedankt iedereen voor bezorgde berichten en steractrice Verbeek voor even in Limburg

Afbeelding: EPA

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Tom Dumoulin stapte woensdag toch op de fiets voor de vijfde etappe van de Giro d’Italia, maar moest niet lang daarna toch afhaken. De Maastrichtenaar had te veel last van zijn knie. Dumoulin viel dinsdag in de slotfase van de vierde etappe en kwam met een bebloede knie over de finish. De kopman van Sunweb bedankt iedereen voor de bezorgde berichten.

Eurocommissaris Frans Timmermans was dinsdag in Rome en bij die gelegenheid wilde hij zijn provinciegenoot Dumoulin begroeten en veel succes wensen. Maar dat feest ging even niet door.

De 30-jarige Roermondse Stefanie Joosten is model, zangeres en actrice die sinds 2011 in Japan woont. Ze schittert niet in films zoals we gewend zijn, maar haar uiterlijk en stem wordt gebruikt in games. In het land van de rijzende zon waant ze zich niet in een game, maar in een bloementuin.

De carrière van de Venlose actrice Lotte Verbeek gaat als een speer in Amerika. Vandaar dat ze niet vaak te vinden is in Nederland, maar ze was toch heel blij om even in Limburg te zijn.

De Formule 1 komt naar Nederland! Dat werd dinsdag bekendgemaakt. Ook Max Verstappen juicht het toe. Ein-de-lijk kunnen fans in eigen land bekijken hoe Verstappen over het circuit van Zandvoort racet. Hij heeft er zin in. Jij ook?

Dinsdag kozen het publiek en een jury de eerste tien finalisten van het Eurovisie Songfestival. Ijsland heeft met een protestlied een plekje kunnen bemachtigen en Songfestival-kenner Maurice Wijnen kon het niet laten om een grapje te maken over het kapsel van een van de bandleden.

Fernando Ricksen verblijft in een hospice in Schotland, waar hij na een bewogen leven liefdevol wordt verzorgd. Op deze foto wat zijn vrouw Veronika op Instagram plaatste is te zien hoe hij vrolijk met zijn dochtertje Isabella loopt. Van wanneer de foto is, is niet bekend.

Dit bericht bekijken op Instagram

Time fly’s ????????

Een bericht gedeeld door VeronikaRicksen/Veselova (@veronikaricksen) op

Het 60-jarig jubileum van voetbalclub de Eindse Boys in Nederweert-Eind werd goed gevierd. Afgelopen weekend trad Rowwen Hèze daar op en de bandleden zijn nog duidelijk aan het nagenieten.

De foto’s met een Snapchat-filter waardoor een vrouw in een man verandert of andersom domineren op social media. Ook Chantal Janzen doet mee aan deze hype.

Dit bericht bekijken op Instagram

Groetjes, Léon. #matje #maaskantje

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen