Moreno Rutten legt aanbiedingen VVV naast zich neer

Print
Moreno Rutten legt aanbiedingen VVV naast zich neer

Moreno Rutten Afbeelding: Pro Shots -Joep Leenen

Moreno Rutten gaat VVV verlaten. Club en speler onderhandelden over een nieuw driejarig contract en spraken later nog over een eenjarige verbintenis, maar zijn er financieel niet uitgekomen. De rechtsback van VVV heeft echter niets te klagen over belangstelling van andere clubs.

Rutten kwam in de zomer van 2015 naar VVV en groeide meteen uit tot een vaste waarde. De Bosschenaar beschikt over een aflopende verbintenis die hij dus niet gaat verlengen.

Aanbiedingen binnen- en buitenland

Rutten kon zich niet vinden in de nieuwe aanbieding van drie jaar. Vervolgens werd er nog gesproken over een eenjarig contract maar Rutten heeft tegen VVV gezegd dat hij dan liever uitkijkt naar een ander avontuur. ,,Er liggen momenteel aanbiedingen uit binnen- en buitenland. Dat zijn clubs uit de eredivisie en de tweede Bundesliga. Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik graag een keer de stap naar het buitenland wil maken, maar in de eredivisie blijven zou ook mooi zijn’’, aldus Rutten die jongstleden woensdagavond al afscheid nam van VVV na de laatste competitiewedstrijd tegen Vitesse. Rutten speelde in totaal 121 wedstrijden voor VVV.

Lees ook: VVV zo goed als rond met middenvelder Richard Neudecker

Luister ook naar onze voetbalpodcast: