Veentocht, Dauwtrappen en optreden Just4Fun bij De Pelen

Print
Veentocht, Dauwtrappen en optreden Just4Fun bij De Pelen

Ontdek De Groote Peel. Afbeelding: Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer

Ospel -

Buitencentrum De Pelen in Ospel presenteert aan het eind van de meimaand nog een aantal activiteiten, zoals een Verrassende Veentocht, muziek op het Peelpodium en Dauwtrappen.

Staatsbosbeheer houdt elke laatste zondag van de maand een Verrassende Veentocht in de Groote Peel. De route van zondag 26 mei is 8 kilometer lang en de excursie duurt ongeveer 2,5 uur. De tocht start om 13.00 uur. Deelname kost € 11,- inclusief koffie en vlaai. Reserveren kan hier. Diezelfde zondag is er een optreden van zanggroep Just4fun op het Peelpodium van De Pelen. Het optreden vindt plaats in het overdekte Amfitheater. Er zijn twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Deelname is een vrijwillige bijdrage.

Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei kan men deelnemen aan een Dauwtrapwandeling in De Groote Peel. Na afloop staat een streekontbijt klaar in de Peelboerderij. De wandeling start om 7.00 uur bij de ingang van het buitencentrum De Pelen. De route is 3 kilometer lang en duurt 2 uur. Deelname kost € 17,50 per volwassene en € 15,- per kind, inclusief streekontbijt. Maximaal 30 deelnemers en reserveren kan hier.