Groot gejuich in perscentrum voor Duncan Laurence

Print
Groot gejuich in perscentrum voor Duncan Laurence

De Nederlandse inzending voor het songfestival Duncan Laurence kreeg donderdag na afloop van zijn optreden in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival een luid applaus van de aanwezige journalisten in het perscentrum. Hij bracht zijn lied Arcade als zestiende van de achttien landen ten gehore.

Een vergelijkbaar applaus klonk alleen na de uitvoeringen van naaste concurrenten Zweden en Rusland, die met respectievelijk John Lundvik en Sergey Lazarev ook de handen op elkaar kregen in de perszaal.

Aan het einde van de avond, na het stemmen van de televoters, gaan tien landen door. De vakjury’s gaven woensdagavond tijdens de generale repetitie al hun punten. Beiden tellen voor 50 procent mee.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen