Reuvers mannenkoor op de planken met Suzan Seegers

Print
Reuvers mannenkoor op de planken met Suzan Seegers

Suzan Seegers. Afbeelding: De Limburger

Reuver -

Het Reuvers Mannenkoor staat zaterdag 25 mei samen met de Limburgse zangeres en musicalster Suzan Seegers op de planken tijdens het lenteconcert in De Schakel aan de Broeklaan 2 in Reuver.

Het lenteconcert van het mannenkoor staat geheel in het teken van soundtracks uit films en musicals, die door Suzan Seegers en het Reuvers Mannenkoor o.l.v. Hennie Ramaekers ten gehore worden gebracht. Suzan wordt begeleid door Toon Konings op piano en Tjeu Theunissen op drums. Op het programma staan nummers uit klassiekers als Once upon a time in the West, South Pacific, Breakfast at Tiffany’s, Jekyll & Hide, Elisabeth en les Miserables.

Het Reuvers Mannenkoor trakteert bezoekers onder meer op The Sound of Silence van Paul Simon, Bohemian Rhapsody van Queen en Conquest of Paradise van Vangelis.

Het lenteconcert in zalencentrum de Schakel begint om 20.00 uur. De entree bedraagt aan de kassa 12.50 euro. In de voorverkoop zijn toegangsbewijzen à 10 euro te koop bij Bruna aan de Rijksweg 36b en de Schakel aan de Broeklaan 2, of via secretaris@reuversmannenkoor.nl of tel. 06-11365954.