Heroes of Pop in Vijverpark

Print
Heroes of Pop in Vijverpark

De Red Hot Chili Neppers spelen een energieke set van hun Amerikaanse voorbeelden die al op Pinkpop optraden. Afbeelding: Harry Heuts

Brunssum -

Openluchttheater Brunssum presenteert de eerste editie van ‘Heroes of Pop’, een gratis toegankelijk tributefestival in het Vijverpark in Brunssum. Het feest vindt plaats op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, van 14.00 tot 22.00 uur.

Een vijftal bands brengt tijdens Heroes of Pop een ode aan hun muzikale helden.

Wayne’s Traveling Band start om 14.00 uur en is een Johnny Cash tribute. Will Wayne en zijn band spelen bekende en minder bekende nummers van de ‘man in black’.

Bat Out of Hell Tribute speelt vanaf 15.45 uur de beste nummers van Meat Loaf. Frank van Zonnetje kruipt in de huid van zanger Meat Loaf en wordt begeleid door de 8-koppige tributeband Bat out of Hell.

RHC Neppers spelen vanaf 17.30 uur swingende hits van de Red Hot Chili Peppers. De expressieve en herkenbare sound van de Red Hot Chili Peppers komt terug in de energieke set van deze vier Amsterdammers.

DeepWhite speelt vanaf 19.15 uur covers van Deep Purple, zoals Burn, Child in time, Highway Star, Woman from Tokyo, Smoke on the water en Speed Kings met veel passie en enthousiasme en een frontman die de hoge noten niet uit de weg gaat.

Back to Blondie sluit om 21 uur het festival af. Met hun show, energie en flair nemen ze bezoekers mee naar de seventies & eighties sound van Blondie.

De toegang is gratis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen