Land-art op het landgoed van Kasteel Vliek in Ulestraten

Print

Land-art in het bos van Vliek. Afbeelding: Rob Oostwegel

Ulestraten / Meerssen / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

In de bossen van landgoed Kasteel Vliek in Ulestraten start zaterdag de tweejaarlijkse presentatie van International Land-Art Maastricht.

De stichting wil met kunst in het landschap aandacht vragen voor de historische buitenplaatsen, kastelen en landgoederen van het Buitengoed Geul & Maas en de natuur die ze verbindt.

Diverse kunstenaars uit verschillende landen hebben deze week ter plekke in en mét de natuur unieke kunstwerken vervaardigd. De expo is tot eind juni te bezoeken.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen