Video: Auto beschoten op bedrijventerrein: dader en slachtoffer vluchten

Print

Schietpartij op bedrijventerrein in Bergen. Video: Chris Smits

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

Op bedrijventerrein De Flammert in Bergen is vrijdagavond geschoten op een personenauto.

Het schietincident vond even na zeven uur plaats. Het is nog niet bekend of er iemand gewond is geraakt. Wie op de auto heeft geschoten, is nog onbekend.

Gevlucht

Zowel de bestuurder van de auto die onder vuur werd genomen als de verdachte is gevlucht. De politie weet nog niet in welke richting de betrokken personen zijn gevlucht.

Video: Auto beschoten op bedrijventerrein: dader en slachtoffer vluchten
Foto: SK-Media

Volgens een ooggetuige zouden er twee auto’s op het bedrijventerrein zijn geparkeerd. Eén auto reed op enig moment hard weg, waarna een inzittende in een bocht uit de wagen viel. Deze persoon zou vervolgens meerdere malen vanuit een andere auto zijn beschoten, maar zag toch nog kans om te vluchten. Beide voertuigen zijn achter elkaar weggereden.

Onderzoek

De plaats waar de beschieting plaatsvond, is afgezet voor onderzoek. De politie gaat ter plekke in gesprek met mogelijke getuigen. Bovendien is een sporenonderzoek opgestart.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen