Anton Dautzenberg te gast tijdens Bookstore Day

Print
Anton Dautzenberg te gast tijdens Bookstore Day
Sittard / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De derde Independent Bookstore Day wordt zaterdag 25 mei gehouden in boekhandel Krings. Wim Krings interviewt dan Anton Dautzenberg, die van 14.00 tot 15.30 uur aanwezig is.

Bijna tweehonderd boekhandels, verspreid over het hele land, doen mee aan Bookstore Day. Zij ontvangen die dag ruim honderd schrijvers en dichters. En dan rijden er ook nog eens vijftien ‘surprise’ dichters in vijf auto’s langs boekhandels door het hele land.

Er zijn ook talloze speciale uitgaven die alleen op deze dag te koop zijn. Het gaat om zeventig exclusieve publicaties, gesigneerde exemplaren en scherp in prijs verlaagde boeken, van onder anderen Brett Easton Ellis, A.F.Th. van der Heijden, Levi Weemoedt Esther Verhoef en Ottolenghi, Maarten Biesheuvels Verhalen uit het gekkenhuis en Neerlands Hoop in Bange Dagen.

Meer informatie is te vinden op de website www.boekhandelkrings.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen