The Revivalists in Auberge de Rousch

Print
The Revivalists in Auberge de Rousch

Afbeelding: The Revivalists

Heerlen / Hoensbroek -

De Amsterdamse jazzformatie The Revivalists is zondagmiddag 26 mei vanaf 14.00 uur te gast in Auberge de Rousch. De entree bedraagt 15 euro.

Deze band heeft op de meeste grote traditionele jazzfestivals en clubs in Europa gespeeld en ook als danceband een grote naam weten op te bouwen. Hun eigen stijl en groove, verankerd in vintage blues, jazz en gospel uit het diepe zuiden van USA en de stad New Orleans, zet aan tot bewegen. De band bestaat uit twee blazers, die behoren tot Europa’s beste solisten in de classic jazz en een 3-mans ritmesectie. Meer informatie is te vinden op www.jazzclubzuidlimburg.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen