Lezing over slapeloosheid

Print
Lezing over slapeloosheid

Afbeelding: DDL

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

Aline Kruit houdt op donderdag 23 mei in de bibliotheek van Valkenburg een lezing voor iedereen die lekker slapen niet vanzelfsprekend vindt. De gratis toegankelijke voordracht begint om 19.00 uur.

Aline Kruit is arts en als slaapcoach gespecialiseerd in de behandeling van slaapproblemen. Vorig jaar verscheen haar boek ‘Slapen is niets doen’. Daarin geeft zij uitleg over het natuurlijke slaappatroon van mensen en biedt allerlei handvatten om weer goed te kunnen slapen. Goed slapen is immers belangrijk om overdag voldoende energie te hebben om voluit te leven.

De lezing is gericht op mensen die al van alles hebben geprobeerd, maar is ook interessant voor iedereen die meer wil weten over slapen. Er is ruimte om in gesprek te gaan met elkaar en met Aline Kruit. Aanmelden bij Yvonne.Laeven@heuvellandbibliotheken.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen