Inbreker (25) denkt politie te slim af te zijn en verstopt zich in bed

Print
Inbreker (25) denkt politie te slim af te zijn en verstopt zich in bed

Foto ter illustratie. Afbeelding: iStock

Een 25-jarige Dordtenaar is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden voor een woninginbraak aan de Singel in Dordrecht. De man probeerde uit handen van de politie te blijven door zich in een bed te verstoppen.

Agenten gingen in de nacht van zaterdag op zondag naar aanleiding van een melding van een inbraakalarm naar de Singel. De bewoners waren op het moment van de inbraak niet thuis. Aangekomen bij de Singel zagen de agenten dat de achterdeur openstond en dat er in de woonkamer kasten waren doorzocht.

Politiehond

De politie heeft de woning met de hondengeleider en de diensthond doorzocht op mogelijk nog aanwezige inbrekers. In de slaapkamer troffen zij een man aan. ,,Verstopt in bed, onder een dekbed. Bij het zien van de diensthond, gaf de man zich snel over’’, laat de politie hierover weten.

De 25-jarige Dordtenaar is aangehouden en ingesloten in een cellencomplex.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen