Geen Limburgse ploeg in strijd om landstitel handbal

Print
Geen Limburgse ploeg in strijd om landstitel handbal

Afbeelding: ERMINDO ARMINO

/ Panningen / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De handbalploegen van Herpertz Bevo Hc en OCI-Lions spelen niet de finale om de landstitel.

Beide ploegen waren zondag afhankelijk van de uitslag bij Volendam-Aalsmeer. Omdat Volendam in eigen huis won, deed de thuiszege van Bevo (29-28) op Lions er niet meer toe.

In Panningen werd het desondanks een mooi gevecht, want voor beide ploegen was het de laatste kans om nog iets van het seizoen te maken. Het verschil bleef klein. Lions ging rusten met een 15-14 voorsprong en liep uit naar een marge van drie. Bevo nam in het laatste kwartier echter het heft in handen en ging erop en erover. Een score in de laatste seconde van Joris Baart was volgens het arbitrale duo te laat, waardoor Lions als laatste eindigt in de kampioenspoule.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen