Drie doden in vermoedelijk familiedrama: vader pleegt zelfmoord

Print
Drie doden in vermoedelijk familiedrama: vader pleegt zelfmoord

Afbeelding: Siebe De Voogt

In Knokke heeft de lokale politie zondagochtend de lichamen van twee jonge kinderen aangetroffen in een geparkeerde wagen. Volgens de eerste vaststellingen werden ze om het leven gebracht door hun vader (37), die vervolgens zelfmoord pleegde door van een kraan te springen.

De lokale politie van Damme/Knokke-Heist werd zondagochtend opgeroepen voor een zelfdoding in Knokke. In het voertuig van de man, dat enkele straten verderop stond geparkeerd, ontdekte de politie de levenloze lichamen van twee jonge kinderen.

Geen mededelingen

Het parket van West-Vlaanderen gaat ervan uit dat de man zijn kinderen heeft gedood en vervolgens zichzelf van het leven heeft beroofd. In verband met het onderzoek worden er voorlopig geen verdere mededelingen gedaan.

Drie doden in vermoedelijk familiedrama: vader pleegt zelfmoord
De vader bracht zijn twee kinderen om het leven en pleegde daarna zelfmoord in Knokke, zo wordt verondersteld. Foto: Siebe De Voogt

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen