IVN houdt bomenwandeling in Heugem

Print
IVN houdt bomenwandeling in Heugem
Meerssen -

IVN Meerssen houdt op zondag 26 mei een middagexcursie langs het ‘bomenpad Heugem’. Vertrek vanaf 14.00 uur bij Zorgcentrum La Valence, Gronsvelderweg 140 Maastricht.

Het ‘bomenpad Heugem’ is een buurtraadproject dat tot stand gekomen is met medewerking van buurtbewoners en leden van de werkgroep Flora van IVN Maastricht. Langs het bomenpad Heugem staan 80 verschillende soorten bomen. Gidsen zijn Leo Voragen 045-5442300 en Fiel Van den Bergh. Iedereen is welkom, lidmaatschap van IVN Meerssen is niet nodig. Vanuit Meerssen vertrekt het gezelschap om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats achter het station van Meerssen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen