KWF-collecteweek in Maasbracht zoekt coördinatoren

Print
KWF-collecteweek in Maasbracht zoekt coördinatoren

Iets voor jou? Afbeelding: KWF Kankerbestrijding

Maasbracht -

De grootste collecte van Nederland -voor KWF Kankerbestrijding- vindt dit jaar voor de 70e keer plaats tijdens de collecteweek van 1 tot en met 7 september. Het collecteteam van KWF in Maasbracht zoekt dringend coördinatoren die er ook in Maasbracht een succes van willen maken.

Alleen al in Maasbracht krijgen elk jaar 44 mensen de diagnose kanker. Daarom houdt KWF al 70 jaar de collecteweek. Dit begon in 1949 als een spontane actie, maar kreeg het jaar erop een officiële landelijke organisatie. In de eerste week van september komen er in Maasbracht zes vrijwilligers in actie en wordt er huis-aan-huis en op straat gecollecteerd voor de bestrijding van kanker. Dit jaar zijn één of meerdere nieuwe coördinatoren nodig om de KWF-collecte te doen slagen.

Wie als coördinator wil bijdragen aan het KWF-collecteteam van Maasbracht krijgt ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Info/aanmelding: Anouk de Leeuw, tel. 06-22510074 of e-mail aleeuw@kwf.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen