Video: Madonna past video optreden Eurovisiesongfestival aan: geen valse noten meer

Print

Tijdens haar live optreden op het Eurovisiesongfestival zaterdag stelde Madonna (60) behoorlijk teleur. Valse noten, onstabiele zanglijnen … En dat voor een show waar ze naar verluidt 1 miljoen euro voor kreeg.

Op sociale media regende het zaterdag meteen negatieve reacties na Madonna’s bijdrage aan de show. Jan Smit noemde haar optreden vanuit zijn commentaarhokje ’wanstaltig slecht’. En Emma Wortelboer maakte er een grap over voordat ze de punten mocht uitdelen namens Nederland, kort na Madonna’s pauze-act. „Ik ben dankbaar voor vanavond en voor Madonna’s autotune”, zei Emma, een opmerking waarmee ook zijzelf viraal ging.

1 miljoen euro

Terwijl Europese kijkers hun stem konden uitbrengen, trakteerde de Queen of Pop het publiek op twee nummers. Naast haar dertig jaar oude klassieker Like a Prayer zong ze haar nieuwe nummer Future, samen met de Amerikaanse rapper Quavo. „Als je 1 miljoen krijgt en je laat dit zien, dan ben je het niet waard om op dit podium te staan”, zei Jan Smit.

Bewerkte video op YouTube

De bewerkte video van Madonna, die zondagavond online kwam, is inmiddels bijna 650.000 keer bekeken. Bij de reacties onder de bewerkte video regent het opmerkingen van mensen die reageren op het nieuwe geluid.

Instagram

Op Instagram reageerde ze zelf op maandagmiddag: „Life is a mystery that We are all Here to Solve............Madame X.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen