Tweede fout in Game of Thrones: flesje water gespot in slotaflevering

Print
Tweede fout in Game of Thrones: flesje water gespot in slotaflevering

De makers van Game of Thrones hebben in het allerlaatste seizoen weer een foutje gemaakt. Nadat eerder een koffiebeker in een scène te zien was, werd gisteravond in de finale een plastic flesje water gespot. Oplettende kijkers deelden foto’s ervan op social media.

Fans zagen zondag twee keer een waterflesje in de laatste aflevering. Eerst stond het achter de voet van het personage Samwell Tarly en later werd ook in de buurt van Ser Davos een flesje gespot. De koffiebeker die twee weken geleden in Game of Thrones zat, werd later door de makers verwijderd. Of de flesjes ook gaan verdwijnen, is nog niet bekend.

Aan de populaire HBO-serie kwam zondagavond na acht seizoenen in de Verenigde Staten een einde. Het laatste seizoen is in Nederland sinds maandag te zien bij Ziggo.

Fans van Game of Thrones zijn echter niet tevreden met het verloop van het achtste en tevens laatste seizoen. Vorige week werd er zelfs een petitie gestart waarin ze de makers oproepen het seizoen te herschrijven en opnieuw op te nemen. Inmiddels kan de petitie rekenen op ruim 1,2 miljoen handtekeningen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen