Strandbad Kasteelse Bossen is open

Print
Strandbad Kasteelse Bossen is open

Het strandbad biedt zwemplezier voor groot en klein. Afbeelding: De Limburger

Horst -

Het strandbad van de Kasteelse Bossen is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Enige voorwaarde is dat de temperatuur minimaal 23 graden is.

Tijdens de zomervakantie is het bad de hele week open. Voor het zwemplezier van alle bezoekers, zijn er een paar huisregels opgesteld. Zwemmen is alleen toegestaan binnen de drijflijnen en tijdens de openingstijden van het strandbad. Parkeren dient te gebeuren op het parkeerterrein. Fietsen kunnen gestald worden in de fietsenstalling. Afval hoort uiteraard in de afvalbak of mee naar huis genomen te worden. Het maken van vuur is verboden, dus het is ook niet toegestaan om te barbecueën. Honden zijn niet welkom bij het strandbad. En tot slot is het meenemen van een geluidsinstallatie is niet toegestaan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen