Ruim 400 lopers bij Wandel4Daagse Sevenum

Print
Ruim 400 lopers bij Wandel4Daagse Sevenum

Het Jongeren Gilde Sevenum mocht ruim vierhonderd wandelaars verwelkomen tijdens de afgelopen Wandel4Daagse. Afbeelding: Jongeren Gilde Sevenum

Sevenum -

De organisatie van de Wandel4Daagse Sevenum kijkt terug op een geslaagde editie die van woensdag tot en met zaterdag plaatsvond. Ruim vierhonderd lopers genoten van het landschap van Sevenum en Kronenberg.

Om de wandelaars ieder jaar weer iets anders te bieden, zorgt de organisatie steeds voor nieuwe routes. Ook dit jaar was het weer gelukt om de wandelaars te verrassen met plekken waar ze nooit of zelden geweest waren. Op zaterdag hebben naast de 5 en de 10 kilometer, zo’n vijftig grote en kleine wandelaars deelgenomen aan de 20 kilometer natuurwandeling. Aan het einde van de middag ontving iedere wandelaar bij de intocht in het centrum een medaille en kleine attentie uit handen van wethouder Birgit Op de Laak. Wandelaars die nog tips hebben voor de organisatie, kunnen dit in een mailtje sturen aan wandel4daagse@jongerengildesevenum.nl. De datum van de volgende Wandel4Daagse is inmiddels geprikt. Deze vindt plaats van woensdag 24 tot en met zaterdag 27 juni 2020.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen