Dode man in flat Zilvermeeuw in Weert: geen misdrijf

Print
Dode man in flat Zilvermeeuw in Weert: geen misdrijf

De politie startte na de vondst van de dode man een grootscheeps onderzoek. Afbeelding: archief Jeroen Kuit

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Er is volgens de politie toch geen sprake van een misdrijf bij de man die ‘onder verdachte omstandigheden’ dood werd gevonden in zijn flat aan de Zilvermeeuw in Weert.

De man werd medio maart van dit jaar dood in zijn appartement aangetroffen. Omwonenden hadden die nacht ervoor gestommel, geschreeuw en glasgerinkel gehoord. De man was verslaafd aan drugs en zorgde met zijn vrienden vaak voor overlast in de buurt.

De politie startte een grootscheeps onderzoek. Lang was onduidelijk of de man een natuurlijke dood was gestorven of dat hij slachtoffer was van een misdrijf. Uiteindelijk komt de politie nu toch tot de conclusie dat dat laatste niet het geval is. Daarop heeft ze het onderzoek afgesloten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen