Tribute rockfestival in sporthal Venray

Print
Tribute rockfestival in sporthal Venray

Slash N’ Roses. Afbeelding: Artists & Bands Booking Agency

Venray -

Sporthal de Wetteling aan de Zuidsingel 2 in Venray is omgebouwd tot rocktempel voor het Legends of Rock Tribute Festival XL 2019 dat op zaterdag 25 mei plaatsvindt. Tributes aan Rammstein, AC/DC, Metallica, Ozzy Osbourne, Guns N’ Roses en Foo Fighters wisselen elkaar af vanaf 16.30 uur.

Naast het XL podium zorgt de organisatie voor lichtshows met special effects. Vannstein is een Rammstein tributeband uit Nederland. Niet alleen de muziek die ze maken klinkt als hun voorbeelden, ook de bandleden lijken op de echte Rammsteinleden. De Belgische band High Voltage brengt een eerbetoon aan AC/DC. Metallica wordt gespeeld door Present Danger. Niet alleen de grootste hits als Enter Sandman en Nothing Else Matters komen voorbij, maar ook de beste albumnummers uit de geschiedenis van Metallica. Blizzard of Ozz, met een mix van muzikanten uit Duitsland en Engeland, brengen de hits van Ozzy Osbourne en Black Sabbath. Vijf Nederlandse muzikanten brengen als Slash N’ Roses een eerbetoon aan gitaarlegende Slash en spelen de grootste hits van Guns N‘ Roses, maar ook van Slash’s Snakepit en Velvet Revolver. Monkey Wrench tenslotte speelt het repertoire van Foo Fighters. De deuren van de sporthal openen om 16.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.optisport.nl/venray en www.legendsofrocktributetour.com of aan de dagkassa.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen